Blagajna poduzeća: 7:30-14 h • Blagajna Terme: 8-13 h (subotom 8-12h)
Radno vrijeme VVK: 7-15 h • Pauza: 9:30-10 h
VINKOVAČKI VODOVOD I KANALIZACIJA
ADRESA

Dragutina Žanića-Karle 47a
32100 Vinkovci

Vukovarsko-srijemska županija
Hrvatska

BLAGAJNA
Terme H.D. Genschera 2
Dragutina Žanića – Karle 47a
RADNO VRIJEME
8-13h (subotom 8-12h)
7-14h
KONTAKT CENTAR

Informacije o kvarovima i radovima, računima, dugovanjima, ovrhama, obročnoj otplati, promjeni korisničkih podataka i priključcima možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 2254.

Kontakt centar za korisnike: 0800-2254 (0-24h)

Prijava kvara od 0-24 h na 0800 2254

Interni vodomjeri

Odgovore na sva pitanja u vezi internih vodomjera možete doznati iz letka koji smo pripremili za Vas. Ovaj letak izrađen je u suradnji Grada Vinkovaca, Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. i Centra za zaštitu potrošača Vukovarsko-srijemske županije „Glas potrošača” s ciljem informiranja i educiranja korisnika vodnih usluga u slučaju ugradnje internih vodomjera. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja kontaktirajte nas na vvk@vvk.hr

ŠTO SU INTERNI VODOMJERI?
Interni vodomjeri se ugrađuju u zgrade koje imaju jedan glavni vodomjer, a raspodjela potrošnje vode se do ugradnje internih vodomjera vrši po broju članova kod pojedinog korisnika. Interni vodomjeri se ugrađuju unutar posebnog dijela zgrade koji predstavlja samostalnu uporabnu cjelinu u kojoj se koristi voda (stan, poslovni prostor, garaža i sl.).
Ugradnjom internih vodomjera korisnicima se omogućava plaćanje stvarne potrošnje vode prema očitanju vodomjera, a ne prema broju članova kod pojedinog korisnika. Svrha ugradnje internih vodomjera je poticaj za uštedom vode i na racionalno trošenje vode.

Skip to content