Blagajna poduzeća: 7:30-14 h • Blagajna Terme: 8-13 h (subotom 8-12h)
Radno vrijeme VVK: 7-15 h • Pauza: 9:30-10 h
VINKOVAČKI VODOVOD I KANALIZACIJA
ADRESA

Dragutina Žanića-Karle 47a
32100 Vinkovci

Vukovarsko-srijemska županija
Hrvatska

BLAGAJNA
Terme H.D. Genschera 2
Dragutina Žanića – Karle 47a
RADNO VRIJEME
8-13h (subotom 8-12h)
7-14h
KONTAKT CENTAR

Informacije o kvarovima i radovima, računima, dugovanjima, ovrhama, obročnoj otplati, promjeni korisničkih podataka i priključcima možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 2254.

Kontakt centar za korisnike: 0800-2254 (0-24h)

Prijava kvara od 0-24 h na 0800 2254

Uvjeti i prava korištenja

Uvjeti korištenja

Kao vlasnik internet stranice Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije ove Opće uvjete korištenja propisuje Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o., Dragutina-Žanića KArle 47a, 32100 Vinkovci (dalje u tekstu: VVK). Korisnik internet stranice Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije je svaka osoba koja pristupi portalu na internetskoj adresi http://www.vvk.hr i koristi usluge sadržane na njemu, prihvaćajući time ove opće uvjete korištenja. Uvjeti korištenja i prihvatljivi načini ponašanja korisnika portala i njegovih usluga sastavljeni su s ciljem zaštite korisnika usluga portala i ostalih korisnika interneta od uznemirujućih i nezakonitih aktivnosti. Na sve međusobne odnose između VVK i korisnika koji nisu posebno uređeni ovim Općim uvjetima primjenjivat će se odgovarajući važeći pravilnici i zakoni Republike Hrvatske. Slijedeći uvjete korištenja korisnik osigurava sebi i drugim korisnicima ugodnije i produktivnije korištenje internet stranice Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije.

1. Opći uvjeti

1.1. Korisnik koristi internet stranice Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije i internet isključivo na svoj rizik. VVK ne jamči i ne preuzima nikakvu odgovornost po pitanju štete koje korisnik pretrpi korištenjem usluga ovog portala i interneta.

1.2. Ako iz bilo kojeg razloga ne možete prihvatiti ove uvjete korištenja, molimo Vas da ne koristite naše usluge i da se ne registrirate na našem portalu kao korisnik.

2. Zaštita privatnosti

2.1. Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. obvezuje se na čuvanje svih registriranih korisnika. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke. Prikupljeni podaci se neće koristiti za marketinške kampanje niti za bilo koju namjenu osim za onu zbog koje su nam povjereni. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima i poslovnim partnerima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

2.2. Računalni kolačići (Cookies) koji se smještaju na računalo kupca prilikom kupovine na našim stranicama imaju funkciju zadržavanja postojeće sesije, tj. razdoblja razmjene podataka (Session) i nemaju nikakvu drugu funkciju.

3. Autorska prava

Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. polaže autorska prava na sve vlastite tekstualne sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

vvk.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja iz dnevnih novina i internet časopisa, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Svi sadržaji koji nisu autorsko djelo vvk.hr su potpisani od strane autora djela i napisan je njihov izvor (tekstovi, fotografije).

vvk.hr ne odgovara za istinitost tekstova koje donosi kao prenesenu vijest iz drugih izvora ili medija.

Ukoliko netko smatra da su objavom teksta i/ili fotografije povrijeđena njegova privatna, autorska ili druga prava, molimo da nas obavijestite na vvk@vvk.hr te ćemo sporni sadržaj ukloniti.

4. Pravo na izmjene sadržaja i usluga

vvk.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

5. Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na portalu vvk.hr ne odražavaju stav vlasnika i uredništva kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi uredništva tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih uvjeta i pravila komentiranja.

6. Izmjene uvjeta korištenja

vvk.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama. 

Skip to content