Blagajna poduzeća: 7:30-14 h • Blagajna Terme: 8-13 h (subotom 8-12h)
Radno vrijeme VVK: 7-15 h • Pauza: 9:30-10 h
VINKOVAČKI VODOVOD I KANALIZACIJA
ADRESA

Dragutina Žanića-Karle 47a
32100 Vinkovci

Vukovarsko-srijemska županija
Hrvatska

BLAGAJNA
Terme H.D. Genschera 2
Dragutina Žanića – Karle 47a
RADNO VRIJEME
8-13h (subotom 8-12h)
7-14h
KONTAKT CENTAR

Informacije o kvarovima i radovima, računima, dugovanjima, ovrhama, obročnoj otplati, promjeni korisničkih podataka i priključcima možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 2254.

Kontakt centar za korisnike: 0800-2254 (0-24h)

Najnovije informacije o kvarovima i radovima

Projekti vodoopskrbe

S radovima na izgradnji regionalnog vodovoda krenulo se krajem 1996. godine. Izbušeno je 9 zdenaca kapaciteta 100-200 l/s, a trenutno su u funkciji 4 zdenca i 26 strukturno-piezometarskih bušotina.

U rad je pušten 2008. godine. Do sada je izgrađeno 227 kilometra regionalnog vodovoda, a u njegovu izgradnju uloženo je 270 milijuna kuna. Trenutno više od 100.000 stanovnika pije vodu iz regionalnog vodovoda i to stanovnici naselja: Vinkovci, Babina Greda, Nuštar, Cerić, Marinci, Cerna, Šiškovci, Andrijaševci, Rokovci, Stari Mikanovci, Novi Mikanovci, Vođinci, Ivankovo, Retkovci, Prkovci, Jarmina, Markušica, Karadžićevo, Gaboš, Ostrovo, Podrinje, Tordinci, Antin, Mlaka Antinska, Korođ, Privlaka, Otok, Komletinci, Slakovci, Srijemske Laze, Soljani, Strošinci, Vrbanja.

Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. (VVK) isporučuje i vodu iz regionalnog vodovoda drugim isporučiteljima: Komunalac Županja isporučuje vodu za Županju, Gradište, Bošnjake, Štitar i Topolu, Gunjanska čistoća za Gunju i Drenovački vodovod za Drenovce, Rajevo Selo i Posavske Podgajce.

Voda iz zdenaca u Sikirevcima iznimne je kvalitete i svi njeni parametri su sukladni Pravilniku o vodi za piće i daleko ispod zadanih odnosno zakonskih vrijednost.

Sastavni dijelovi regionalnog vodovoda su DC “Kanovci” Vinkovci, VS/CS (vodosprema/crpna stanica) Retkovci i VS/CS Nuštar. Radom regionalnog vodovoda i vodosprema u Retkovcima i Nuštru upravlja se s DC “Kanovci”, kao središnjeg uređaja.

Spajanje svih naselja na regionalni vodovod jedino je trajno i kvalitetno rješenje za vodoopskrbu na distribucijskom području VVK.

U tijeku su projekti:

  • Izgradnja spojnog cjevovoda Soljani – Vrbanja

U planu je nastavak izgradnje Regionalnog vodovoda “Istočna Slavonija”:

  • Vodosprema/crpna stanica (VS/CS) Slakovci-Slakovci-Srijemske Laze-Stari Jankovci
  • spojni cjevovod Slakovci-Svinjarevci-Orolik
  • VS/CS Drenovci
  • VS/CS Županja
  • VS/CS Slakovci

Skip to content