Blagajna poduzeća: 7:30-14 h • Blagajna Terme: 8-13 h (subotom 8-12h)
Radno vrijeme VVK: 7-15 h • Pauza: 9:30-10 h
VINKOVAČKI VODOVOD I KANALIZACIJA
ADRESA

Dragutina Žanića-Karle 47a
32100 Vinkovci

Vukovarsko-srijemska županija
Hrvatska

BLAGAJNA
Terme H.D. Genschera 2
Dragutina Žanića – Karle 47a
RADNO VRIJEME
8-13h (subotom 8-12h)
7-14h
KONTAKT CENTAR

Informacije o kvarovima i radovima, računima, dugovanjima, ovrhama, obročnoj otplati, promjeni korisničkih podataka i priključcima možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 2254.

Kontakt centar za korisnike: 0800-2254 (0-24h)

Prijava kvara od 0-24 h na 0800 2254

Anketiranje korisnika i socijalna studija u okviru provedbe Projekta Unutarnje vode

Projekt Unutarnje vode koncept je predstavljen u okviru programa suradnje Svjetske banke i Republike Hrvatske. Ciljevi ovog Projekta usklađeni su sa Strategijom upravljanja vodama te uključuju poboljšanje uvjeta vodoopskrbe, odvodnje i zaštite od poplava u slivovima rijeka Save, Drave i Dunava u Republici Hrvatskoj.

Predložene investicije doprinijet će poboljšanju standarda pružanja usluga u nizu malih općina i pomoći Hrvatskoj u ispunjenju vodnih direktiva Europske Unije i jačanju institucija odgovornih za upravljanje vodama, te će donijeti ekološke koristi kroz opskrbu sigurne vode za piće, prikupljanje i pročišćavanje otpadnih voda, kao i mjere obrane od poplava.

U skladu s obvezama prema Svjetskoj banci, bili smo dužni napraviti i ispitivanje korisnika o zadovoljstvu projektom Unutarnjih voda. Shodno tome je provedeno anketno istraživanje. Rezultati tog istraživanja na hrvatskom i engleskom jeziku mogu se pogledati u sljedećim prilozima:

Istraživački izvještaj za sustav odvodnje Otok-Cerna-Ivankovo
Final Report for Wastewater Collection System Otok-Cerna-Ivankovo

Skip to content