Blagajna poduzeća: 7:30-14 h • Blagajna Terme: 8-13 h (subotom 8-12h)
Radno vrijeme VVK: 7-15 h • Pauza: 9:30-10 h
VINKOVAČKI VODOVOD I KANALIZACIJA
ADRESA

Dragutina Žanića-Karle 47a
32100 Vinkovci

Vukovarsko-srijemska županija
Hrvatska

BLAGAJNA
Terme H.D. Genschera 2
Dragutina Žanića – Karle 47a
RADNO VRIJEME
8-13h (subotom 8-12h)
7-14h
KONTAKT CENTAR

Informacije o kvarovima i radovima, računima, dugovanjima, ovrhama, obročnoj otplati, promjeni korisničkih podataka i priključcima možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 2254.

Kontakt centar za korisnike: 0800-2254 (0-24h)

Najnovije informacije o kvarovima i radovima

Kvar

Obavijest korisnicima u Retkovcima

Obavještavamo korisnike javnog vodoopskrbnog sustava da je došlo do prekida vodoopskrbe u ulicama Braće Radića i Matije Gupca u Retkovcima. Normalizacija vodoopskrbe očekuje se do 14 sati.

Obavijest korisnicima u Ulici Križnog puta u Nuštru

Obavještavamo korisnike javnog vodoopskrbnog sustava da je došlo do prekida vodoopskrbe u Ulici Križnog puta u Nuštru od kućnog broja 170 do kućnog broja 182. Normalizacija vodoopskrbe očekuje se do 16 sati.

Obavijest korisnicima u Ulici Marka Marulića u Nuštru

Obavještavamo korisnike javnog vodoopskrbnog sustava da je uslijed radova koje je izvodila tvrtka za zemljane radove došlo do prekida vodoopskrbe u Ulici Marka Marulića u Nuštru od kućnog broja 34 do kućnog broja 68. Normalizacija vodoopskrbe očekuje se do 16…

Obavijest korisnicima u Lipovcu

Obavještavamo korisnike u Lipovcu da je došlo do prekida vodoopskrbe u tom naselju. Normalizacija vodoopskrbe očekuje se oko 13:00 sati.

Obavijest korisnicima u Školskoj ulici

Obavještavamo korisnike u Školskoj ulici u Vinkovcima da je došlo do prekida vodoopskrbe u toj ulici. Normalizacija vodoopskrbe očekuje se oko 11:30 sati.

Obavijest korisnicima u Vrtnom naselju u Vinkovcima

Obavještavamo korisnike javnog vodoopskrbnog sustava u Vrtnom naselju u Vinkovcima da je došlo do prekida vodoopskrbe u cijelom naselju zbog radova koji se izvode u Ulici Ferde Livadića. Normalizacija vodoopskrbe očekuje se do 14 sati.

Skip to content