Blagajna poduzeća: 7:30-14 h • Blagajna Terme: 8-13 h (subotom 8-12h)
Radno vrijeme VVK: 7-15 h • Pauza: 9:30-10 h
VINKOVAČKI VODOVOD I KANALIZACIJA
ADRESA

Dragutina Žanića-Karle 47a
32100 Vinkovci

Vukovarsko-srijemska županija
Hrvatska

BLAGAJNA
Terme H.D. Genschera 2
Dragutina Žanića – Karle 47a
RADNO VRIJEME
8-13h (subotom 8-12h)
7-14h
KONTAKT CENTAR

Informacije o kvarovima i radovima, računima, dugovanjima, ovrhama, obročnoj otplati, promjeni korisničkih podataka i priključcima možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 2254.

Kontakt centar za korisnike: 0800-2254 (0-24h)

Prijava kvara od 0-24 h na 0800 2254

Počeli radovi na sanaciji mreže odvodnje u Ulici Andrije Kačića Miošića u Vinkovcima

Vinkovački vodovod i kanalizacija započeo je danas s radovima na sanaciji dijela mreže odvodnje u Ulici Andrije Kačića Miošića na dijelu od Duge ulice do raskrižja s Ulicom dvanaest redarstvenika. Riječ je o velikom i tehničkom zahtjevnom zahvatu, a koji obuhvaća sanaciju mreže u dužini  27 metara u ovoj ulici. Radi se o nastavku radova na sanaciji mreže odvodnje koju Vinkovački vodovod i kanalizacija provodi o svom trošku, a kojoj je cilj da se saniraju kritični dijelovi na mreži odvodnje. Sanacija mreže odvodnje provodi se u onim dijelovima grada koji nisu obuhvaćeni projektom „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracija Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna“, a koji će zajedno s mrežom izgrađenom u okviru projekta aglomeracije činiti funkcionalnu cjelinu odnosno cjelokupna nova mreža odvodnje bit će u 100-postotnoj funkciji. Predviđeno vrijeme izvođenja radova je 7 do 10 radnih dana odnosno do najkasnije 11. veljače.

U tom vremenu promet će biti omogućen stanarima ulice, vlasnicima i radnicima poslovnih objekata kao i posjetiteljima Gradskog groblja. Za vrijeme izvođenja na snazi je privremena regulacija prometa te građane molimo za poštivanje postavljene prometne signalizacije. Zbog činjenice da se u toj ulici nalazi Gradsko groblje svjesni smo da će zbog ovih radova biti problema i zastoja za prometu te građane molimo za strpljenje i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano i sigurno odvijati.

Skip to content