Blagajna poduzeća: 7:30-14 h • Blagajna Terme: 8-13 h (subotom 8-12h)
Radno vrijeme VVK: 7-15 h • Pauza: 9:30-10 h
VINKOVAČKI VODOVOD I KANALIZACIJA
ADRESA

Dragutina Žanića-Karle 47a
32100 Vinkovci

Vukovarsko-srijemska županija
Hrvatska

BLAGAJNA
Terme H.D. Genschera 2
Dragutina Žanića – Karle 47a
RADNO VRIJEME
8-13h (subotom 8-12h)
7-14h
KONTAKT CENTAR

Informacije o kvarovima i radovima, računima, dugovanjima, ovrhama, obročnoj otplati, promjeni korisničkih podataka i priključcima možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 2254.

Kontakt centar za korisnike: 0800-2254 (0-24h)

Prijava kvara od 0-24 h na 0800 2254

Radovi na produženju vodovodne mreže u Nuštru, Vrbanji i Privlaci, 31.10.2018.

Ovih dana završeni su radovi na produženju vodovodne mreže u Vrbanji, produženju vodovodne i mreže odvodnje u Nuštru, a u tijeku su radovi na produženju vodovodne mreže u Privlaci. Investitor svih ovih radova je Vinkovački vodovod i kanalizacija, a radove financiraju općine Vrbanja, Nuštar i Privlaka.

Nakon radova na produženju vodovodne mreže u Vrbanji, u Nuštru su završeni radovi na produženju vodovodne i mreže odvodnje u Ulici Marka Marulića, a trenutno su u tijeku radovi u Ulici kralja Tomislava u kojoj se radi rekonstrukcija ceste. Radovi na produženju vodovodne mreže u Privlaci obuhvaćaju tri ulice: A.G. Matoša, Školsku i Josipa Kosora.

Ovi radovi rezultat su dobre suradnje koju Vinkovački vodovod i kanalizacija ima s općinama na području Vukovarsko-srijemske županije, a izvode se paralelno s radovima na rekonstrukciji cesta u pojedinim naseljima kako se naknadno, prilikom izgradnje novih priključaka, ne bi morala uništavati novoizgrađena cesta.

Po završetku radova, mještani u ovim naseljima imat će dvojaku korist. Uz novoizgrađene prometnice, dobit će i novu vodovodnu i mrežu odvodnje i priključke čime se poboljšava kvaliteta vodoopskrbe što dovodi do manje kvarova i smanjenja gubitaka, do ekonomičnosti u poslovanju, a osigurava se i kvalitetnija i sigurnija isporuka vode. Istodobno se neka od tih naselja pripremaju za spajanje na Regionalni vodovod istočne Slavonije.

Misija društva Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije je sadašnjim i budućim korisnicima osigurati kontinuiranu, sigurnu, kvalitetnu javnu vodoopskrbu i odvodnju otpadnih voda uz stalni cilj očuvanja okoliša i zdravlja korisnika uz potporu šire društvene zajednice.
 

Skip to content