Blagajna poduzeća: 7:30-14 h • Blagajna Terme: 8-13 h (subotom 8-12h)
Radno vrijeme VVK: 7-15 h • Pauza: 9:30-10 h
VINKOVAČKI VODOVOD I KANALIZACIJA
ADRESA

Dragutina Žanića-Karle 47a
32100 Vinkovci

Vukovarsko-srijemska županija
Hrvatska

BLAGAJNA
Terme H.D. Genschera 2
Dragutina Žanića – Karle 47a
RADNO VRIJEME
8-13h (subotom 8-12h)
7-14h
KONTAKT CENTAR

Informacije o kvarovima i radovima, računima, dugovanjima, ovrhama, obročnoj otplati, promjeni korisničkih podataka i priključcima možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 2254.

Kontakt centar za korisnike: 0800-2254 (0-24h)

Najnovije informacije o kvarovima i radovima

Kvalitetna voda za Đuriće i Račinovce

Kreće izgradnja dionice regionalnog vodovoda vodosprema/crpna stanica (VS/CS) Drenovci – Gunja/istok – Đurići. Rezultat je to ugovora koji je direktor Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. Ivan Rimac potpisao u Osijeku 5. lipnja s direktorom Hrvatskih voda Zoranom Đurokovićem.

Investicija je vrijedna 4,4 milijuna kuna, s 80 posto radove financiraju Hrvatske vode, a ostatak sredstava osigurat će partneri na projektu. Projektom je predviđena izgradnja vodoopskrbnih cjevovoda u dužini 8.580 m i proširenje distribucijskog područja vodoopskrbnog sustava Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije na naselja Đurići i Račinovci.

Ivan Rimac izrazio je zadovoljstvo jer se nastavljaju radovi na izgradnji regionalnog vodovoda u Cvelferiji budući da tamo još uvijek nije riješena opskrba svih naselja vodom iz regionalnog vodocrpilišta u Sikirevcima. „Drago mi je da kreće realizacija ovog projekta koji omogućiti poboljšanje kvalitete vodne usluge u ova dva naselja koja će po završetku radova dobiti kvalitetnu, pitku vodu iz regionalnog vodovoda“, kaže Rimac i dodaje da će se izgradnjom ovog cjevovoda i priključaka trajno riješiti pitanje vodoopskrbe naselja Đurići i Račinovci kvalitetnom vodom, uz povoljan režim tlakova u svim uvjetima potrošnje.

Radove izvodi zajednica ponuditelja Vodoprivreda Vinkovci d.d. Vinkovci, AMM d.o.o. Vinkovci i Izgradnja–VVK d.o.o. Vinkovci dok je nadzor nad radovima povjeren tvrtki Sedra Consulting d.o.o. Zagreb. Planirani rok za završetak radova je godinu dana no završetak radova ovisit će, osim o osiguranim sredstvima i o epidemiološkoj situaciji uzrokovanoj koronavirusom. 

Nova mogućnost

Dostava računa e-mailom - USKORO

Zbog bržeg i ekonomičnijeg dostavljanja računa uskoro ćemo otvoriti mogućnost da iste dostavljamo putem e-maila. 

Sva prava zadržana © 2016-2021 Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o.

Skip to content