Blagajna poduzeća: 7:30-14 h • Blagajna Terme: 8-13 h (subotom 8-12h)
Radno vrijeme VVK: 7-15 h • Pauza: 9:30-10 h
VINKOVAČKI VODOVOD I KANALIZACIJA
ADRESA

Dragutina Žanića-Karle 47a
32100 Vinkovci

Vukovarsko-srijemska županija
Hrvatska

BLAGAJNA
Terme H.D. Genschera 2
Dragutina Žanića – Karle 47a
RADNO VRIJEME
8-13h (subotom 8-12h)
7-14h
KONTAKT CENTAR

Informacije o kvarovima i radovima, računima, dugovanjima, ovrhama, obročnoj otplati, promjeni korisničkih podataka i priključcima možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 2254.

Kontakt centar za korisnike: 0800-2254 (0-24h)

Najnovije informacije o kvarovima i radovima

Radovi - Planirno

Obavijest korisnicima u Cerni

Obavještavamo korisnike javnog vodoopskrbnog sustava u Cerni da će sutra, u petak, 30. rujna, doći do prekida vodoopskrbe u tom naselju u vremenu do 8 do 17 sati. U slučaju kiše radovi se odgađaju za sljedeći radni dan.

Obavijest korisnicima u Ulici Matije Gupca u Vinkovcima

Obavještavamo korisnike javnog vodoopskrbnog sustava da će sutra, u petak, 23. rujna, doći do prekida vodoopskrbe u Ulici Matije Gupca u Vinkovcima od kućnog broja 1 do kućnog broja 21. Radovi na prespoju vodovodne mreže trajat će od 8 do…

Obavijest korisnicima u Starim Jankovcima

Obavještavamo korisnike javnog vodoopskrbnog sustava u Starim Jankovcima da će sutra, u četvrtak, 22. rujna, zbog radova koje će izvoditi djelatnici HEP-a biti otežana vodoopskrba u tom naselju od 8 do 12 sati.

Obavijest korisnicima u Ostrovu

Obavještavamo korisnike javnog vodoopskrbnog sustava da je došlo do prekida vodoopskrbe u Ulici Matije i Ljubinka i Kolodvorskoj ulici u Ostrovu. Normalizacija vodoopskrbe očekuje se do 12 sati.

Obavijest korisnicima u Vrtnom naselju u Vinkovcima

Sutra, u petak, 12. kolovoza, bez vode će zbog prespoja na novu vodovodnu mrežu biti korisnici u Vrtnom naselju u Vinkovcima. Radovi će trajati od 8 do 15 sati. Korisnike molimo za razumijevanje i da si na vrijeme pripreme dovoljne…

Obavijest korisnicima u Vrtnom naselju u Vinkovcima

Sutra, u srijedu, 3. kolovoza,  bez vode će zbog prespoja na novu vodovodnu mrežu biti korisnici u Vrtnom naselju u Vinkovcima.  Predvidivo radovi će trajati od 8 do 13 sati. Korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje i da si na…

Obavijest korisnicima u Vinogradskoj ulici u Ivankovu

Zbog radova postavljanja nove vodovodne mreže u kružni tok sutra, u utorak, 19. srpnja, bez vode će biti korisnici u Vinogradskoj ulici u Ivankovu. Predvidivo radovi će trajati od 8 do 11 sati. Korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje.

Obavijest korisnicima u Babinoj Gredi

Zbog prespoja vodovodne mreže sutra, u srijedu, 13. srpnja, bez vode će biti korisnici u ulicama Kralja Zvonimira i Mijata Bačića te Energana u Cerni. Radovi će trajati od 7 do 12 sati. Korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje dok…

Obavijest korisnicima u Novim Jankovcima

Zbog prespoja vodovodnog priključka bez vode će do predvidivo 12 sati biti korisnici u Ulici braće Radića u Novim Jankovcima. Korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje dok traju radovi.

Skip to content