Blagajna poduzeća: 7:30-14 h • Blagajna Terme: 8-13 h (subotom 8-12h)
Radno vrijeme VVK: 7-15 h • Pauza: 9:30-10 h
VINKOVAČKI VODOVOD I KANALIZACIJA
ADRESA

Dragutina Žanića-Karle 47a
32100 Vinkovci

Vukovarsko-srijemska županija
Hrvatska

BLAGAJNA
Terme H.D. Genschera 2
Dragutina Žanića – Karle 47a
RADNO VRIJEME
8-13h (subotom 8-12h)
7-14h
KONTAKT CENTAR

Informacije o kvarovima i radovima, računima, dugovanjima, ovrhama, obročnoj otplati, promjeni korisničkih podataka i priključcima možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 2254.

Kontakt centar za korisnike: 0800-2254 (0-24h)

Prijava kvara od 0-24 h na 0800 2254

Održavanje

Obavijest korisnicima u Retkovcima, Prkovcima i Ivankovu

Zbog radova koje će sutra, u petak, 20. listopada, u Retkovcima izvoditi djelatnici HEP-a bit će otežana vodoopskrba u Retkovcima, Prkovcima i Ivankovu. Radovi su predviđeni u vremenu od 9:00 do 11:00 sati. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se…

Obavijest korisnicima u Đeletovcima

Obavještavamo korisnike javnog vodoopskrbnog sustava u Đeletovcima da će u vremenu od 10 do 14 sati doći do prekida vodoopskrbe u tom mjestu. Korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje.

Obavijest korisnicima u Vinkovcima

Obavještavamo korisnike javnog vodoopskrbnog sustava u Dugoj ulici u Vinkovcima od raskrižja s Ulicom Hansa Dietricha Genschera do Trga bana Josipa Šokčevića da će doći do prekida vodoopskrbe do predvidivo 10 sati. Korisnike molimo za razumijevanje.

Obavijest korisnicima u Starim i Novim Jankovcima

Obavještavamo korisnike javnog vodoopskrbnog sustava da će sutra od 8:30 do 12 sati zbog radova redovitog održavanja vodocrpilišta doći do prekida vodoopskrbe u Starim i Novim Jankovcima. Korisnike molimo za razumijevanje.

Obavijest korisnicima u Starim Jankovcima

Zbog radova koje će izvoditi djelatnici HEP-a sutra će bez električne energije biti korisnici u ulicama Dr. Franje Tuđmana i Stjepana Radića u Starim Jankovcima. Radovi će trajati od 8 do 15 sati, a za to je vrijeme moguća otežana…

Ispiranje vodovodne mreže u Otoku

Sukladno planskim aktivnostima u razdoblju od 3. travnja do 4. svibnja Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. će provodit će preventivno ispiranje vodovodne mreže u Otoku što može utjecati na kvalitetu usluge javne vodoopskrbe. U slučaju eventualnih poteškoća u vodoopskrbi korisnicima…

Obavijest korisnicima u Vinkovačkom Novom Selu

Obavještavamo korisnike javnog vodoopskrbnog sustava da će sutra, u utorak, 14. ožujka, doći do prekida vodoopskrbe u Vinkovačkom Novom Selu zbog zamjene vodomjera. Predvidivo radovi će trajati od 8:30 do 11:30 sati. Korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje.

Najava ispiranja vodovodne mreže u Rokovcima i Andrijaševcima

Sukladno planskim aktivnostima Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. od 27. veljače do 17. ožujka provodit će preventivno ispiranje vodovodne mreže u Rokovcima i Andrijaševcima što može utjecati na kvalitetu usluge javne vodoopskrbe. U slučaju eventualnih poteškoća u vodoopskrbi korisnicima je…

Obavijest korisnicima u Šiškovcima

Obavještavamo korisnike u Ulici Petra Preradovića u Šiškovcima da će od 12 do 14 sati u toj ulici doći do prekida vodoopskrbe u toj ulici.

Skip to content