Blagajna poduzeća: 7:30-14 h • Blagajna Terme: 8-13 h (subotom 8-12h)
Radno vrijeme VVK: 7-15 h • Pauza: 9:30-10 h
VINKOVAČKI VODOVOD I KANALIZACIJA
ADRESA

Dragutina Žanića-Karle 47a
32100 Vinkovci

Vukovarsko-srijemska županija
Hrvatska

BLAGAJNA
Terme H.D. Genschera 2
Dragutina Žanića – Karle 47a
RADNO VRIJEME
8-13h (subotom 8-12h)
7-14h
KONTAKT CENTAR

Informacije o kvarovima i radovima, računima, dugovanjima, ovrhama, obročnoj otplati, promjeni korisničkih podataka i priključcima možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 2254.

Kontakt centar za korisnike: 0800-2254 (0-24h)

Najnovije informacije o kvarovima i radovima

Predstavljen software za građevinsku dokumentaciju

U srijedu, 18. rujna, u prostorijama naše tvrtke predstavljen je software za građevinsku dokumentaciju te upravljanje zadacima i nedostatcima tvrtke PlanRadar iz Zagreba.

Prezentacija je organizirana za tvrtke Vinkovački vodovod i kanalizacija, Vodoprivreda, Slavonijaprojekt, AMM, Orion projekt i Izgradnja-VVK, a sve kako bi im se pokazalo na koji način mogu imati učinkoviti sustav osiguranja kvalitete što je posebno važno u građevinskim projektima i projektima vezanima za nekretnine. Osigurati kvalitetu nije jednostavno i često se zna dogoditi da u sustavu vladaju nered i nedostaju bitne informacije. Ovaj softver omogućava siguran pistup informacijama putem web preglednika ili aplikacije na mobilnom uređaju, no bitno je istaknuti da su na svim uređajima podaci dostupno svim sudionicima u projektu. S obzirom na to da izvrsne građevine iziskuju učinkovitu građevinsku dokumentaciju, PlanRadar arhitektima i inženjerima omogućuje jednostavno i brzo upravljanje nedostacima kako na gradilištu tako i u uredu, a omogućeno je i 30-odnevno besplatno korištenje aplikacije.

 

Nova mogućnost

Dostava računa e-mailom - USKORO

Zbog bržeg i ekonomičnijeg dostavljanja računa uskoro ćemo otvoriti mogućnost da iste dostavljamo putem e-maila. 

Sva prava zadržana © 2016-2021 Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o.

Skip to content