Blagajna poduzeća: 7:30-14 h • Blagajna Terme: 8-13 h (subotom 8-12h)
Radno vrijeme VVK: 7-15 h • Pauza: 9:30-10 h
VINKOVAČKI VODOVOD I KANALIZACIJA
ADRESA

Dragutina Žanića-Karle 47a
32100 Vinkovci

Vukovarsko-srijemska županija
Hrvatska

BLAGAJNA
Terme H.D. Genschera 2
Dragutina Žanića – Karle 47a
RADNO VRIJEME
8-13h (subotom 8-12h)
7-14h
KONTAKT CENTAR

Informacije o kvarovima i radovima, računima, dugovanjima, ovrhama, obročnoj otplati, promjeni korisničkih podataka i priključcima možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 2254.

Kontakt centar za korisnike: 0800-2254 (0-24h)

Prijava kvara od 0-24 h na 0800 2254

Potpisani ugovori za nabavu opreme za održavanje sustava javne odvodnje

Vinkovci, 28. listopada 2019. – U prostorijama Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije (VVK) u ponedjeljak, 28. listopada, potpisan je ugovor s tvrtkama Agra trgovina d.o.o. Zagreb, Terra Jaska d.o.o. Strmec Samoborski i Protok d.o.o. Zagreb koje su izabrane na natječaju kao najpovoljnije za nabavu opreme za održavanje sustava javne odvodnje u sklopu projekta “Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna”.

Ugovore su potpisali direktor VVK Ivan Rimac, univ.spec.oec., direktor Agra trgovine Srećko Oroz, ing.stroj., direktor Protoka Albin Bačun, dipl.ing.građ. i regionalni prodajni predstavnik Terra Jaske Saša Stipanović.
Danas su potpisani ugovori za pet grupa poslova, a oni će omogućiti nabavu specijalnih vozila, opreme za kontrolu ispravnosti građevina za javnu odvodnju i ostale opreme za održavanje sustava (Agra trgovina), nabavu radnih strojeva (Terra Jaska) i nabavu i implementaciju GIS-a (Protok). S potpisivanjem ugovora kreće i isporuka opreme kao i edukacija djelatnika, a cjelokupna oprema trebala bi biti isporučena u prvoj polovici sljedeće godine. Još uvijek je u tijeku javna nabava za nabavu transportnih vozila, a otvaranje ponuda bit će u studenome.
Nabava opreme za održavanje sustava posljednja je komponenta od ukupno njih sedam u projektu aglomeracije, a vrijednost danas ugovorenih radova je 7,5 milijuna kuna. Istaknuo je to i direktor VVK Ivan Rimac koji je istaknuo zadovoljstvo vrlo dobrom realizacijom projekta aglomeracije. /”VVK će na ovaj način dobiti vrijednu opremu za održavanje sustava javne odvodnje kao podršku održavanju već postojećeg sustava odvodnje kao i novoizgrađenog i rekonstruiranog sustava u okviru projekta aglomeracije u gradovima Vinkovci i Otok, te naseljima Mirkovci, Komletinci, Rokovci, Andrijaševci, Cerna, Šiškovci, Ivankovo, Retkovci, Privlaka i Nuštar”, /rekao je Rimac.//Predstavnici tvrtki izrazili su svoje zadovoljstvo potpisanim ugovorima i želju da se oni u što bržem roku u potpunosti realiziraju kako bi VVK imao na raspolaganju svu opremu koja mu je potrebna za održavanje sustava odvodnje na svom velikom distribucijskom području.
Projekt „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna“ provodi se na području gradova Vinkovci i Otok te općina Ivankovo, Cerna, Andrijaševci i Privlaka. Vrijedan je 384 milijuna kuna, a sa 70,765 posto financira se sredstvima iz Kohezijskog fonda EU. Ostatak su sredstva Ministarstva zaštite okoliša i energetike (11,694 posto), Hrvatskih voda (11,694 posto) i jedinica lokalne samouprave (5,847 posto). Provođenjem ovog projekta značajno će se poboljšati kvaliteta života i zdravlje ljudi, zaštititi i očuvati okoliš te unaprijediti usluga odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda u skladu s europskim propisima.
Informacije o provođenju projekta mogu se naći na web stranici  http://www.aglomercija.vvk.hr

Skip to content