Blagajna poduzeća: 7:30-14 h • Blagajna Terme: 8-13 h (subotom 8-12h)
Radno vrijeme VVK: 7-15 h • Pauza: 9:30-10 h
VINKOVAČKI VODOVOD I KANALIZACIJA
ADRESA

Dragutina Žanića-Karle 47a
32100 Vinkovci

Vukovarsko-srijemska županija
Hrvatska

BLAGAJNA
Terme H.D. Genschera 2
Dragutina Žanića – Karle 47a
RADNO VRIJEME
8-13h (subotom 8-12h)
7-14h
KONTAKT CENTAR

Informacije o kvarovima i radovima, računima, dugovanjima, ovrhama, obročnoj otplati, promjeni korisničkih podataka i priključcima možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 2254.

Kontakt centar za korisnike: 0800-2254 (0-24h)

Prijava kvara od 0-24 h na 0800 2254

Održan Dan Vodovoda

Dan Vodovoda, tradicionalno druženje djelatnika Vinkovačkog voodvoda i kanalizacije (VVK), održano je u subotu, 30. lipnja. Bila je to prigoda da direktor Dražen Milinković, dipl.ing.str., upozna djelatnike sa svim aktivnostima i radovima na kojima su trenutno angažirani djelatnici VVK, a u koje su oni, svatko na svoj način, i uključeni.

Spomenuo je radove koji su odrađeni u prethodnom razdoblju, a od trenutačnih izdvojio je radove na osposobljavanju tri zdenca na regionalnom vodocrpilištu u Sikirevcima za potrebe osiguranja dovoljne količine vode za Slavonski Brod, izgradnju dionice Regionalnog vodovoda Privlaka-Otok-Komletinci, rekonstrukciju vodovodne mreže u Novim Mikanovcima i Vođincima, izgradnju vodoopskrbnog sustava u Karadžićevu te ugradnju solarnih kolektora na 5 uređaja VVK. Najavio je i početak aktivnosti na aglomeraciji Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna i rekonstrukciji vodovodne mreže u Vinkovcima. Brojni uspješni radovi provedeni u proteklom razdoblju pozicionirali su našu tvrtku među 10 najboljih vodovoda u Hrvatskoj. Kao i svake godine, tako su i ove uz Dan Vodovoda podijeljene jubilarne nagrade djelatnicima za dugogodišnju vjernost našoj tvrtki koja posluje već 47 godina. Među 35 djelatnika koji su ove godine dobili jubilarne nagrade je i Đuro Lovaković koji u VVK radi 40 godina.
Vodovod ne čine izgrađeni uređaji i sustavi nego ljudi, rekao je direktor, te istaknuo da će se i dalje održavati tradicionalna druženja za Dan Vodovoda i božićni domjenak kao i odlasci na radničke sportske igre.

      

Skip to content