Blagajna poduzeća: 7:30-14 h • Blagajna Terme: 8-13 h (subotom 8-12h)
Radno vrijeme VVK: 7-15 h • Pauza: 9:30-10 h
VINKOVAČKI VODOVOD I KANALIZACIJA
ADRESA

Dragutina Žanića-Karle 47a
32100 Vinkovci

Vukovarsko-srijemska županija
Hrvatska

BLAGAJNA
Terme H.D. Genschera 2
Dragutina Žanića – Karle 47a
RADNO VRIJEME
8-13h (subotom 8-12h)
7-14h
KONTAKT CENTAR

Informacije o kvarovima i radovima, računima, dugovanjima, ovrhama, obročnoj otplati, promjeni korisničkih podataka i priključcima možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 2254.

Kontakt centar za korisnike: 0800-2254 (0-24h)

Najnovije informacije o kvarovima i radovima

Obavijest korisnicima javnog vodoopskrbnog sustava u Privlaci i Komletincima

Temeljem upita mještana Privlake i Komletinaca, Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. (VVK) obavještava korisnike u tim mjestima da je voda za javnog vodoopskrbnog sustava zdravstveno ispravna I sigirna za konzumaciju.

Zamućenost vode, koju u svojim upitima spominju mještani Privlake i Komletinaca, upućuje na prisustvo zraka u cijevima i to zbog puštanja u rad cjevovoda Slakovci – Ilača koji je dio regionalnog vodoopskrbnog sustava „Istočna Slavonija“, a koji se vodom opskrbljuje iz regionalnog vodocrpilišta u Sikirevcima i odakle se vodom opskrbljuju i Privlaka i Komletinci. Voda koju VVK crpimo iz tih zdenaca iznimne je kvalitete i zdravstveno ispravna.

Vezano uz upite o pojačanom mirisu isto je posljedica dezinfekcije vode koja se redovito obavlja na distribucijskom području Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o.

Nakon upita mještana ovih naselja, djelatnici internog laboratorija Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. obavili su uzorkovanje vode na tri lokacije u Privlaci: crpna stanica, caffe bar Chicago i caffe bar Flamingo i na jednoj lokaciji u Komletincima u caffe baru Contra. Analiza vode izvršena je 31. kolovoza i na sve četiri lokacije pokazala je da je voda zdravstveno ispravna i da udovoljava svim parametrima sukladno Pravilniku o parametrima sukladnosti, metodama analize, monitoringu i planovima sigurnosti vode za ljudsku potrošnju te načinu vođenja registra pravnih osoba koje obavljaju djelatnost javne vodoopskrbe (NN 125/17) kao i Pravilniku o izmjenama i dopunama Pravilnika o parametrima sukladnosti, metodama analize, monitoringu i planovima sigurnosti vode za ljudsku potrošnju te načinu vođenja registra pravnih osoba koje obavljaju djelatnost javne vodoopskrbe (NN 39/20).

Tijekom današnjeg dana djelatnici Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. provode i dodatne radnje kako bi provjerili još neke elemente koji bi mogli utjecati na mutnoću vode o čemu ćemo Vas naknadno izvijestiti.

Skip to content