Blagajna poduzeća: 7:30-14 h • Blagajna Terme: 8-13 h (subotom 8-12h)
Radno vrijeme VVK: 7-15 h • Pauza: 9:30-10 h
VINKOVAČKI VODOVOD I KANALIZACIJA
ADRESA

Dragutina Žanića-Karle 47a
32100 Vinkovci

Vukovarsko-srijemska županija
Hrvatska

BLAGAJNA
Terme H.D. Genschera 2
Dragutina Žanića – Karle 47a
RADNO VRIJEME
8-13h (subotom 8-12h)
7-14h
KONTAKT CENTAR

Informacije o kvarovima i radovima, računima, dugovanjima, ovrhama, obročnoj otplati, promjeni korisničkih podataka i priključcima možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 2254.

Kontakt centar za korisnike: 0800-2254 (0-24h)

Prijava kvara od 0-24 h na 0800 2254

Napredne kemičarke iz vinkovačke Gimnazije na uređaju “Jošine”

U srijedu, 22. svibnja, uređaj za pročišćavanje otpadnih voda (UPOV) “Jošine” posjetile su učenice trećih razreda Gimnazije Matije Antuna Reljkovića Vinkovci, a koje pohađaju izbornu nastavu kemije.

Učenice su bile u pratnji prof. Maje Dubovicki, a s radom uređaja upoznala ih je voditeljica laboratorija i tehnološkog procesa na UPOV-u “Jošine” Zorica Kuveždić, univ.spec.oecol. Učenice i njihovu profesoricu pozdravio je i rukovoditelj PJ UPOV Darko Štiler, dipl.ing.stroj.
S obzirom na to da su Vinkovci grad koji ima uređaj za pročišćavanje otpadnih voda, učenice su se tijekom terenske nastave u sklopu izborne nastave kemije upoznale s njegovim radom. “Na izbornoj nastavi obrađujemo teme u vezi ekologije i zaštite okoliša pa tako i temu pročišćavanja otpadnih voda. Na nastavi su učenice učile o načinima na koje se voda može pročistiti, a danas su to mogle vidjeti i uživo. To su i inače učenice koje posebno zanima kemija i koje će vjerojatno studirati kemiju ili neki sličan predmet i polagati ovaj predmet na državnoj maturi tako da im ovo može biti vrijedno iskustvo koje će dodatno obogatiti njihovo znanje”, kaže prof. Dubovicki.

 

Skip to content