Blagajna poduzeća: 7:30-14 h • Blagajna Terme: 8-13 h (subotom 8-12h)
Radno vrijeme VVK: 7-15 h • Pauza: 9:30-10 h
VINKOVAČKI VODOVOD I KANALIZACIJA
ADRESA

Dragutina Žanića-Karle 47a
32100 Vinkovci

Vukovarsko-srijemska županija
Hrvatska

BLAGAJNA
Terme H.D. Genschera 2
Dragutina Žanića – Karle 47a
RADNO VRIJEME
8-13h (subotom 8-12h)
7-14h
KONTAKT CENTAR

Informacije o kvarovima i radovima, računima, dugovanjima, ovrhama, obročnoj otplati, promjeni korisničkih podataka i priključcima možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 2254.

Kontakt centar za korisnike: 0800-2254 (0-24h)

Najnovije informacije o kvarovima i radovima

APEL GRAĐANIMA ZA RACIONALNO KORIŠTENJE VODE

Budući da se nalazimo u razdoblju visokih temperatura i velikih vrućina, a koje će prema najavama meteorologa potrajati i sljedećih dana, Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. moli građane, korisnike javnog vodoopskrbnog sustava, da vodu koriste racionalno jer bi nenamjensko trošenje moglo ugroziti kontinuitet vodoopskrbe svih korisnika na distribucijskom području Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije.

Potrošnja je ovih dana daleko iznad prosjeka što može dovesti do zamućenja vode u sustavu te korisnike pozivamo da uočene probleme u vodoopskrbi prijave na besplatni broj telefona 0800 2254. Ponovno, apeliramo na korisnike da ne koriste vodu iz hidrantske mreže jer takvo neovlašteno postupanje dovodi do još većih problema, zamućenja vode i kvarova koji u razdoblju povećane potrošnje mogu prouzročiti dodatne probleme u vodoopskrbi, a istodobno riječ je i o nezakonitim postupanjima koja će biti prijavljena nadležnim institucijama.

Također, zbog povećane potrošnje povećan je i broj kvarova kojih je svakodnevno veliki broj na cijelom distribucijskom području. Djelatnici Vinkovačkog vodovoda svakodnevno su na terenu i rade kako bi otklonili određene nedostatke u vodoopskrbi i to u najbržem mogućem roku i u skladu s mogućnostima. No, ne mogu svi nedostatci biti otklonjeni u isto vrijeme te iste razvrstavamo prema težini odnosno prema hitnosti intervencije. Ovim putem apeliramo na naše korisnike da imaju razumijevanja i strpljenja ukoliko se dogodi kvar ili određeno zamućenje vode te ih pozivamo da svaki kvar ili problem koji uoče na vodovodnoj mreži i mreži odvodnje prijave na 0800 2254 kako bi se moglo pristupiti rješavanju problema.

Još jednom pozivamo sve građane da racionalno troše vode kako bi tijekom razdoblja visokih temperatura i velikih vrućina svi korisnici na distribucijskom području Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. imali sigurnu i kontinuiranu vodoopskrbu.

Nova mogućnost

Dostava računa e-mailom - USKORO

Zbog bržeg i ekonomičnijeg dostavljanja računa uskoro ćemo otvoriti mogućnost da iste dostavljamo putem e-maila. 

Sva prava zadržana © 2016-2021 Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o.

Skip to content