Blagajna poduzeća: 7:30-14 h • Blagajna Terme: 8-13 h (subotom 8-12h)
Radno vrijeme VVK: 7-15 h • Pauza: 9:30-10 h
VINKOVAČKI VODOVOD I KANALIZACIJA
ADRESA

Dragutina Žanića-Karle 47a
32100 Vinkovci

Vukovarsko-srijemska županija
Hrvatska

BLAGAJNA
Terme H.D. Genschera 2
Dragutina Žanića – Karle 47a
RADNO VRIJEME
8-13h (subotom 8-12h)
7-14h
KONTAKT CENTAR

Informacije o kvarovima i radovima, računima, dugovanjima, ovrhama, obročnoj otplati, promjeni korisničkih podataka i priključcima možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 2254.

Kontakt centar za korisnike: 0800-2254 (0-24h)

Prijava kvara od 0-24 h na 0800 2254

Aglomeracija Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna: Poziv na podnošenje zahtjeva za priključenje

Vinkovci, 25. listopada 2021. - Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. provodi projekt „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna“ s ciljem povećanja priključenosti stanovništva na mrežu javne odvodnje.

Provedba projekta započela je u veljači 2019. godine, a provodi se na velikom području kojeg čine 2 grada i 4 općine, u ukupno 11 naselja i polako se bliži svom završetku.

Iako sustav javne odvodnje još nije pušten u funkciju, odvijaju se intenzivne aktivnosti kako bi se to dogodilo te su korisnici u pojedinim naseljima pozvani da, ukoliko to još nisu učinili, podnesu zahtjeve za priključenje na mrežu odvodnje.

Prethodno su takvi pozivi poslani korisnicima u općinama Cerna, u kojoj je već počela naplata odvodnje i Andrijaševci, u kojoj bi naplata trebala početi u studenome, a trenutno je poziv upućen korisnicima u Otoku i Komletincima.

Poziv se odnosi samo na one korisnike koji još nisu podnijeli zahtjev za priključenje, a izvedena im je priprema za kućni priključak. Korisnike molimo da to učine što prije kako bi imali dovoljno vremena da pripreme svoje interne instalacije prije nego počne priključenje korisnika na mrežu javne odvodnje. Kada se steknu svi tehnički uvjeti za priključenje, korisnici će o tome biti obavješteni putem sredstava javnog priopćavanja ili na drugi prikladan način te im prije toga NEĆE početi naplata odvodnje.

Zahtjevi za priključenje podnose se u Vinkovačkom vodovodu i kanalizaciji d.o.o., Dragutina Žanića – Karle 47a, Vinkovci od 7:30 do 14 sati.

Skip to content