Blagajna poduzeća: 7.30-14.00 h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Kvarovi i održavanje

Sve o radovima i održavanju vodovoda i kanalizacije

Obavještavaju se građani Vinkovaca da će se u periodu od 21. kolovoza 2017. (ponedjeljak) do 04. rujna 2017. (ponedjeljak), odvijati radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže i objekata u dijelu Istarske ulice u Vinkovcima.

Navedeni radovi će se odvijati od križanja: Istarske ulice i Ulice Hrvatskih žrtava, pa sve do križanja Istarske ulice sa Ulicom bana J. Jelačića.

Na tom dijelu Istarske ulice, u navedenom periodu, će se obustaviti promet, te će biti usmjeren na okolne ulice.

 Molimo građane za razumijevanje!

Dana 21. kolovoza 2017. g. (ponedjeljak), u vremenu od 09:00 do 13:00 sati, doći će do prekida vodoopskrbe u naselju  Ostrovo.

Razlog prekida vodoopskrbe je privremeni prekid isporuke električne energije na crpilište, zbog planiranih radova od strane HEP ODS  Vinkovci.

Molimo cijenjene potrošače da si osiguraju dovoljne količine pitke vode za navedeno vrijeme.

Dana 14.08.2017 (ponedjeljak), obavještavaju se korisnici vodoopskrbe grada Otoka, da zbog puštanja u rad novog zdenca u pojedinim djelovima vodovodne mreže može doći do zamućenja vode.

 Molimo korisnike na razumjevanje.

Dana 10. 8. 2017. od 9 do 13 sati u mjestu Privlaka u ulicama Faličevci i Čolićeva doći će do prekida vodoopskrbe.

Razlog prekida vodoopskrbe je rekonstrukcija na vodovodnoj mreži.

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...