Blagajna poduzeća: 7.30-14.00 h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Kvarovi i održavanje

Sve o radovima i održavanju vodovoda i kanalizacije

Uslijed radova na izgradnji mreže odvodnje došlo je do oštećenja vodovodne mreže u Lapovačkoj ulici u Vinkovcima zbog čega su korisnici u toj ulici ostali bez vode. Djelatnici Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije su na terenu i rade na otklanjanju kvara, a predvidivo radovi će trajati do 17:30 sati. Korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje dok traju radovi.

Zbog kvara na vodovodnoj mreži bez vode su ostali korisnici u Kolodvorskoj ulici u Nijemcima. Djelatnici Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije su na terenu i rade na otklanjanju kvara, a radovi će predvidivo trajati do 14:30 sati. Korisnike molimo za razumijevanje.

Zbog radova na izgradnji mreže odvodnje potrebno je obaviti izmještanje vodovodne mreže u Andrijaševcima. Zbog toga će u srijedu, 8. srpnja, u vremenu od 9 do 11 sati bez vode ostati korisnici u Ulici Antuna Mihanovića, Ulici kralja Tomislava i Ulici Ivana Gundulića u tom naselju. Korisnike molimo za razumijevanje i da si pripreme dovoljne količine vode.

 

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...