Blagajna poduzeća: 7.30-14.00 h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Kvarovi i održavanje

Sve o radovima i održavanju vodovoda i kanalizacije

Mole se građani Općine Privlaka, korisnici javne vodoopskrbe, da se zbog rekonstrukcije vodovodne mreže, priključaka događaju povremena zamućenja vode.

Kako je poznato da su radovi u tijeku, navedena problematika povremeno se može javljati do završetka radova, odnosno dok rekonstrukcija vodovodne mreže u Općini Privlaka ne bude u cijelosti završena.

Samo zamućenje vode ne znači zdravstvenu neispravnost vode i ona se nakon što se izbistri može koristiti za piće. Javni isporučitelj vodnih usluga Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. poduzima potrebne radnje da se zamućenja svedu na minimum.

 

Dana 13.srpnja 2017.(četvrtak), u vremenu od 08:00 - 12:00 sati doći će do prekida vodoopskrbe na vodoopskrbnom području Tovarnik, Ilača, Vinkovački Banovci, Banovci,Nijemci,Donje Novo Selo i Đeletovci.

Razlog prekida vodoopskrbe su najavljeni radovi HEP ODS Vukovar.

Molimo cijenjene potrošače da si osiguraju dovoljne količine pitke vode za navedeno vrijeme.

Dana 7. srpnja  2017. g. (petak), u vremenu od 10:00 do 11:00 sati, doći će do prekida vodoopskrbe u mjestu Privlaka. Razlog prekida vodoopskrbe je privremeni prekid isporuke električne energije na crpilištu, zbog planiranih radova od strane HEP ODS  Vinkovci.

Mole se se građani Otoka i Komletinaca, korisnici javne vodoopskrbe, da u narednom periodu iznimno visokih temperatura preuzetu vodu troše racionalno. Iako se u narednim periodu planira uključenje u javni vodoopskrbni sustav novoga zdenca u Otoku mole se korisnici da vodu troše namjenski a ne za zalijevanja vrtova i uređenih površina, pranja vozila i punjenje bazena jer tako ugrožavaju kvalitetu vodoopskrbe drugim korisnicima. Hvala na razumijevanju.

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...