Blagajna poduzeća: 7:30-14h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o.

Saznajte više o našem poduzeću...

Kreće izgradnja dionice regionalnog vodovoda vodosprema/crpna stanica (VS/CS) Drenovci – Gunja/istok – Đurići. Rezultat je to ugovora koji je direktor Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. Ivan Rimac potpisao u Osijeku 5. lipnja s direktorom Hrvatskih voda Zoranom Đurokovićem. Investicija je vrijedna 4,4 milijuna kuna, s 80 posto radove financiraju Hrvatske vode, a ostatak sredstava osigurat će partneri na projektu. Projektom je predviđena izgradnja vodoopskrbnih cjevovoda u dužini 8.580 m i proširenje distribucijskog područja vodoopskrbnog sustava Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije na naselja Đurići i Račinovci.

Poštovani korisnici,

ulazak u krug tvrtke Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. bit će omogućen radnim danom (od ponedjeljka do petka) u vremenu od 7:00 do14:00 sati (s pauzom od 9:30 do 10:00 sati) uz pridržavanje epidemioloških mjera kako slijedi:

Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. donio je novu Odluku o cijeni vodnih usluga u kojoj nije došlo do promjene cijene nego se sukladno čl. 44. Zakona od vodnim uslugama uvodi novina koja se odnosi na cijenu vodne usluge koju plaćaju socijalno ugroženi građani. Naime, Odlukom se uvodi cijena vodne usluge na fiksni dio osnovne cijene za socijalno ugrožene građane, koja će iznositi 6,57 kn bez PDV-a, a čega u dosadašnjoj Odluci nije bilo. Odluka je objavljena u Vinkovačkom listu u petak, 4. rujna, a na snagu stupa osmi dan od objave u Službenom vjesniku Vukovarsko-srijemske županije nakon čega će biti objavljena i na web stranici Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije www.vvk.hr

U svrhu kvalitetnijeg praćenja i gospodarenja te racionalnog razvoja vodoopskrbe na svom distribucijskom području, Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o (VVK) pristupio je provođenju projekta smanjenja gubitaka u vodoopskrbnom sustavu grada Vinkovaca. Gubici vode u javnim vodoopskrbnim sustavima Republike Hrvatske inače predstavljaju velik problem, a i građani Vinkovaca svjedoci su svakodnevnih kvarova na mreži.

Sukladno odredbama i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ravnateljstva Civilne zaštite Republike Hrvatske obvezno je korištenje zaštitnih maski za stranke te djelatnike koji dolaze u kontakt sa strankama.
Uz navedeno obvezna je dezinfekcija ruku prilikom ulaska u prostor naplate i prostor gdje se predaju zahtjevi za priključke.
Molimo Vas za razumijevanje.

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...