Blagajna poduzeća: 7:30-14h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o.

Saznajte više o našem poduzeću...

 Izmjenama i dopunama Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga iz 2018. godine Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. (kao javni isporučitelj vodnih usluga) omogućio je korisnicima ugradnju internih vodomjera putem ovlaštene tvrtke. Da bi ugradili vodomjere u svoje stanove potrebno je da suvlasnici donesu odluku o ugradnji internih vodomjera potpisanu od strane većine suvlasnika po suvlasničkim dijelovima. Nakon toga s ovlaštenom tvrtkom suvlasnici zaključuju ugovor o ugradnji internih vodomjera. Trošak ugradnje kao i održavanje vodomjera snose suvlasnici koji su i vlasnici internih vodomjera i dužni su ih održavati, servisirati i baždariti svakih 5 godina sukladno važećim propisima.

Nastavljamo sa skupljanjem plastičnih čepova za pomoć Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske iz Čakovca koja provodi projekt pod nazivom "Plastičnim čepovima do skupih lijekova".

Udruga prikupljene čepove prodaje, a novcem od prikupljenih čepova nabavlja potrebne lijekove. Vinkovački vodovod i kanalizacija uključio se u akciju prije godinu dana i od tada naši djelatnici vrijedno prikupljaju čepove u tvrtki, ali i kod kuće. Nova pošiljka otišla je ovih dana prema Čakovcu, a istodobno nova kutija počela se puniti s plastičnim čepovima. Doista nije potrebno puno kako bi se pomoglo onima kojima je pomoć potrebna. Na ovako simboličan način djelatnici Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije svakodnevno pokazuju svoje veliko i humano srce u akciji koja pomaže onima potrebitima, a istodobno čuva i okoliš od zagađenja plastikom.

U suradnji Grada Vinkovaca, Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. i Centra za zaštitu potrošača Vukovarsko-srijemske županije „Glas potrošača” tiskan je letak s ciljem informiranja i educiranja korisnika vodnih usluga u slučaju ugradnje internih vodomjera. Letak možete pronaći na web stranici Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. na sljedećem linku http://vvk.hr/cesta-pitanja-i-odgovori.html

Svrha ovog letka je informirati i educirati korisnike vodnih usluga u slučaju ugradnje internih vodomjera te im dati odgovore na najčešće postavljena pitanja.

 

Vinkovački vodovod i kanalizacija obavještava korisnike svojih usluga kako od 24. do 31. prosinca neće bit omogućen rad sa strankama. Iznimno 28., 29. i 30. prosinca radit će blagajna Terme u vremenu od 8 do 13 sati. Bez obzira na blagdane, za prijavu kvara i informacije o radovima korisnicima je na raspolaganju besplatni broj telefona 0800 2254 od 0 do 24 sata.

Kreće izgradnja dionice regionalnog vodovoda vodosprema/crpna stanica (VS/CS) Drenovci – Gunja/istok – Đurići. Rezultat je to ugovora koji je direktor Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. Ivan Rimac potpisao u Osijeku 5. lipnja s direktorom Hrvatskih voda Zoranom Đurokovićem.

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...