Blagajna poduzeća: 7:30-14h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

„Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna“ – radovi u lipnju 2019.

„Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna“ – radovi u lipnju 2019.

Vinkovci, 10. lipnja 2019. – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna“ tijekom lipnja 2019. godine izvodit će se sljedeći radovi (prema naseljima, gradovima i općinama):

Andrijaševci, Rokovci
u Kunjevcima (Rudine) izvodit će se radovi na gravitacijskom cjevovodu.
u Ratarskoj ulici i Ulici A. G. Matoša će se izvoditi radovi na gravitacijskom cjevovodu te pripreme za kućne priključke.

Privlaka
u Ulici Falićevci i dalje će trajati radovi na tlačnim i gravitacijskim cjevovodima te priprema za kućne priključke dok će u Ulici Josipa Kozarca radovi na gravitacijskim cjevovodima te priprema za kućne priključke.

Cerna
U Ulici A. Starčevića te u Maloj Cerni i Velikoj Cerni i dalje će trajati pripremni radovi za kućne priključke.

Mirkovci
U Vukovarskoj ulici izvodit ć se radovi na gravitacijskom cjevovodu.


Vinkovački vodovod i kanalizacija moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati. 
 

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...