Blagajna poduzeća: 7:30-14h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

„Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna“ – radovi u svibnju 2019.

„Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna“ – radovi u svibnju 2019.

Vinkovci, 10. svibnja 2019. – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna“ tijekom svibnja 2019. godine izvodit će se sljedeći radovi (prema naseljima, gradovima i općinama):

Vinkovci
U sklopu rekonstrukcije trajat će sanacija kanala bez raskopavanja u ulicama: Ruđera Boškovića, Zvonarskoj, Augusta Šenoe i Nikole Tesle.  

Andrijaševci
U Ulici Kralja Tomislava vršit će se pripreme za kućne priključke

Rokovci 
U Ulici Plavi Jadran izvodit će se radovi vezani za postavljanje tlačnih i gravitacijskih cjevovoda

Ivankovo  - Retkovci
Uz županijsku cestu 4167 trajat će radovi na tlačnim cjevovodima.

Borinci 
U odvojku Borinačke ulice trajat će radovi na gravitacijskom cjevovodu

Privlaka
U Ulici Falićevci trajat će radovi na tlačnim i gravitacijskim cjevovodima te priprema za kućne priključke a u Ulici Josipa Kozarca radovi na gravitacijskim cjevovodima.

Cerna
U Ulici A. Starčevića te u Maloj Cerni i Velikoj Cerni trajat će pripreme za kućne priključke.


Vinkovački vodovod i kanalizacija moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati. 
 

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...