Blagajna poduzeća: 7.30-14.00 h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Djelatnici Vinkovačkog vodovoda i kanalizaciji u akciji "Plastičnim čepovima do skupih lijekova"

Djelatnici Vinkovačkog vodovoda i kanalizaciji u akciji "Plastičnim čepovima do skupih lijekova"

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL) iz Čakovca provodi projekt pod nazivom "Plastičnim čepovima do skupih lijekova". Udruga prikupljene čepove prodaje, a novcem od prikupljenih čepova nabavlja potrebne lijekove.  

U ovu akciju uistinu se mogu svi uključiti jer svatko od nas u svom domaćinstvu može prikupljati plastične čepove s boca. Mogu se sakupljati različiti ambalažni čepovi kao što su čepovi od boca vode, sokova, jogurta, ulja, omekšivača… U akciju su se uključili i djelatnici Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije na način da su proteklih mjeseci prikupljali plastične čepove koji su ostali nakon konzumacije određenih proizvoda na poslu, a isto tako čepove su donosili i od kuće tako da je ovih dana prema Čakovcu poslana prva kutija s plastičnim čepovima koje su prikupili naši djelatnici.

Skupljanjem plastičnih čepova svatko do nas može pomoći djeci oboljeloj od leukemije i limfoma da nabave skupocjene lijekove, a isto tako učiniti i nešto dobro za okoliš.

 

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...