Blagajna poduzeća: 7:30-14h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Božićno-novogodišnji domjenak za novinare

Božićno-novogodišnji domjenak za novinare

U znak zahvale za korektno, istinito i objektivno praćenje aktivnosti na kraju, još jedne kalendarske godine, u utorak, 17. prosinca, u prostorijama Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije organiziran je božićno-novogodišnji domjenak za novinare. S novinarima iz medijskih redakcija koje prate aktivnosti na području Vinkovaca pa tako i aktivnosti Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije družio se direktor Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije Ivan Rimac sa suradnicima.

Bila je to prilika da im direktor zahvali na praćenju aktivnosti u proteklom razdoblju te da novinari koji prate događanja na području Vukovarsko-srijemske županije dobiju informacije iz prve ruke o tome kako napreduju radovi u sklopu projekta "Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna" o čemu ih je izvijestio voditelj projekta Dalibor Pavić. S novinarima su se družili i pomoćnici direktora za javnu vodoopskrbu i dovodnju Jasna Kopić, za tehničke poslove Darko Čengić i za financije Igor Smole.

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...