Blagajna poduzeća: 7.30-14.00 h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Održan Dan Vodovoda

Održan Dan Vodovoda

U subotu, 6. srpnja, održan je Dan Vodovoda, tradicionalno druženje djelatnika Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije.

Bila je to prigoda i da se po prvi put djelatnicima službeno predstavi novi direktor Ivan Rimac, univ.spec.oec. koji je na tu dužnost stupio 5. ožujka. U svom obraćanju istaknuo je kako mu je drago da se nalazi na čelu tvrtke koja ima veliki ugled na državnoj razini zbog velikog broja kvalitetno i uspješno odrađenih radova u proteklom razdoblju, te da će i u sljedećem razdoblju naglasak biti na radovima kojima je cilj osiguranje kvalitetne pitke vode i kvalitetne javne odvodnje.

Kao i svake godine, tako su i ove godine na Danu Vodovoda dodijeljene jubilarne nagrade, ove godine za 10, 15, 20 i 25 godina, a dar za odlazak u mirovinu dobio je Đuro Lovaković koji je u Vodovodu radio 41 godinu.

Nakon službenog dijela, u dvorištu tvrtke održano je druženje djelatnika uz sportske susrete u nogometu, tenisu i odbojci.

 

  

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...