Blagajna poduzeća: 7.30-14.00 h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Vinkovački vodovod i kanalizacija na Sajmu zdravlja 2019.

Vinkovački vodovod i kanalizacija na Sajmu zdravlja 2019.

Od 12. do 14. travnja 2019. u Vinkovcima je održan 23. Sajam zdravlja s međunarodnim sudjelovanjem. Održan je pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva, u organizaciji Grada Vinkovaca, Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatske mreže zdravih gradova, a prigodnim riječima otvorio ga je gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić.

redišnja tema ove godine bila je "Ulaganje u rani razvoj djece kroz intersektorsku suradnju". U izložbeno prodajnom dijelu okupio je 120 izlagača, a u edukativnom 174 predavača koji su osigurali 106 sati edukacije. Među izlagačima i ove godine bio je Vinkovački vodovod i kanalizacija (VVK). VVK tradicionalno sudjeluje na Sajmu kao društvo koje sustavno brine da vode, kojima je Hrvatska bogata, nađu put do svojih korisnika. Pitka voda temeljno je ljudsko pravo, a naša tvrtka svakodnevno kroz svoje brojne aktivnosti nastoji poboljšati kvalitetu življenja svojih korisnika. Na štandu su posjetitelji mogli dobiti informacije i odgovore na pitanja vezana za kvalitetu pitke vode na distribucijskom području Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije.

     

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...