Blagajna poduzeća: 7.30-14.00 h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Božićno-novogodišnji domjenak za novinare

Božićno-novogodišnji domjenak za novinare

U znak zahvale za korektno, istinito i objektivno praćenje aktivnosti na kraju, još jedne kalendarske godine, u četvrtak, 27. prosinca, u prostorijama Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije organiziran je božićno-novogodišnji domjenak za novinare. S novinarima iz medijskih redakcija koje prate aktivnosti na području Vinkovaca pa tako i aktivnosti Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije družio se direktor Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije Dražen Milinković sa suradnicima.

Bila je to prilika da im direktor zahvali na praćenju aktivnosti u proteklom razdoblju te najavio ono što nam slijedi u 2019. godini. Među najavljenim aktivnostima je i projekt Aglomeracije Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna vrijedan oko 400 milijuna kuna tijekom kojega će informacije o svemu onome što se trenutno događa dolaziti upravo kroz suradnju novinara i djelatnika Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije. Tijekom druženja razmijenjena su mišljenja i iskustva uz želju da se suradnja nastavi i ubuduće na obostranu korist.

 

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...