Blagajna poduzeća: 7.30-14.00 h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o.

Saznajte više o našem poduzeću...

 

Zbog novonastale situacije vezane uz koronavirus, na ovaj način želimo izvijestiti sve korisnike naših usluga kako od sutra, 14. ožujka, na tjedan dana s radom prestaju blagajne Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije. U tom razdoblju korisnici uplate mogu izvršiti putem internet bankarstva, te na šalterima banaka i FINA-e. Također, sljedećeg tjedna radit će samo oni djelatnici čija je nazočnost neophodna na poslu te se korisnici pozivaju da, ukoliko imaju bilo kakvih upita, koriste telefon 032/306-151 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a za kvarove i radove 0800 22 54. I nadalje ćemo pratiti situaciju i postupati sukladno preporukama nadležnih službi, te ukoliko bude potrebno produžiti trajanje ovih mjera o čemu ćemo pravovremeno izvijestiti javnost. Na ovaj način Vinkovački vodovod i kanalizacija poduzima sve aktivnosti kako bi se zaštitilo zdravlje korisnika i naših djelatnika.

Zbog sprječavanja bolesti uzrokovanih koronavirusom molimo stranke da: 

  • ulaze u prostor šalter sale u pojedinačno (izbjegavajte grupni ulaz u prostor šalter sale),

  • izbjegavaju rukovanje s djelatnicima i održavaju razmak od barem 1 m kod razgovora,

  • kada kašlju i kiše da prekriju usta i nos laktom ili papirnatom maramicom koju poslije trebaju odbacite u koš za otpad te da operu ruke,

  • izbjegavaju dodirivanje lica, usta nosa i očiju.

Hvala na razumijevanju.

Osnovna škola "A.G. Matoš" sudjeluje u Erasmus+ projektu pod nazivom „Doing small things with
great love“. Projekt vode mentori Josip Gašpar, Marijana Matorić i Vladimira Vuković, a cilj
projekta je recikliranje, zaštita okoliša, pomaganje osobama u potrebi, najviše izbjeglicama i teško
bolesnim osobama.

Obavještavaju se korisnici naših usluga da 24. i 27. prosinca djelatnici Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije neće raditi sa strankama. Blagajne neće raditi 24., 27. i 28. prosinca. U slučaju bilo kakvih poteškoća u vodoopskrbi i odvodnji korisnici mogu nazvati besplatni broj telefona 0800 2254. Vinkovački vodovod i kanalizacija iskreno zahvaljuje korisnicima za sve godine suradnje i ukazanog povjerenja i svima želi sretan i blagoslovljen Božić i u svemu uspješnu 2020. godinu.

U znak zahvale za korektno, istinito i objektivno praćenje aktivnosti na kraju, još jedne kalendarske godine, u utorak, 17. prosinca, u prostorijama Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije organiziran je božićno-novogodišnji domjenak za novinare. S novinarima iz medijskih redakcija koje prate aktivnosti na području Vinkovaca pa tako i aktivnosti Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije družio se direktor Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije Ivan Rimac sa suradnicima.

I ove godine Djed Božićnjak družio se s djecom djelatnika Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije i to u srijedu, 11. prosinca, u Gradskom kazalištu "Joza Ivakić" Vinkovci. Veselje i žamor ispunili su kazališnu dvoranu, a djeca i njihovi roditelji uživali su u predstavi "DJ Božićnjak" koju su za njih izveli glumci vinkovačkog kazališta. Predstava im se očito svidjela jer su u predstavi aktivno sudjelovali te zajedno s Djedicom i njegovim pomoćnicima i pjevali. Kako su i ove godine sva djeca bila dobra, Djed Božićnjak za nagradu je donio darove, a djeca su se mogla i slikati s njim. Ove godine podijeljeno je 166 darova.

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...